Середа, 01.05.2024, 10:14
Відділ освіти Богодухівської районної державної адміністр...
Вітаю Вас Гість | RSS
Богодухівщина
Відділ освіти
Поточна діяльність
Пропозиції
Звотортній зв'язок
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Жовтень » 03

Від щирого серця вітаю Вас із Днем працівників освіти!

Сьогодні освіта є одним із пріоритетів піднесення Харківщини, яка в усі часи була осередком формування інтелектуальної еліти України. З розвитком і реалізацією науково-освітянського потенціалу пов’язується майбутнє нашого регіону як потужного центру інноваційної активності.
Педагоги Харківщини докладають чимало зусиль для творчого розвитку і самоствердження молодого покоління, щедро дарують свою життєву мудрість та сповна розкривають педагогічну майстерність на освітянській ниві.
Дякую Вам, шановні освітяни, за доброту і терпіння, батьківську турботу і любов до дітей, глибокі знання, які Ви щоденно передаєте своїм вихованцям, формуючи в них усвідомлення відповідальності за власну долю, долю своєї родини, країни, причетності до європейської спільноти. Саме завдяки Вашій натхненній педагогічній праці є тверда надія на світле майбутнє нашої Батьківщини.
Бажаю Вам довгої та світлої долі, міцного здоров’я, невичерпної життєвої енергії, творчої наснаги та ініціативи заради підготовки висококваліфікованих фахівців для рідної України!
Нехай заколоситься засіяна Вами нива знань, а свято, уквітчане осінніми квітами і щирими посмішками вдячних вихованців, прикрасить Ваші освітянські робочі будні!
Голова Харківської обласної державної адміністрації                      І.Л. Райнін

Просмотров: 484 | Добавил: seruna | Дата: 03.10.2015 | Комментарии (0)

Від щирого серця вітаю вас із професійним святом, яке з любов’ю називають Днем учителя!
Ваша професія – найблагородніша серед інших, вона об’єднує людей щирих помислів і сердець. Ви прививаєте своїм учням любов до знань, сієте в їхніх серцях зерна прекрасного, світлого, вічного, відкриваєте складний духовний світ буття, даєте мудрі поради, які для багатьох стають життєвою необхідністю.
Знаю, що кожен, хто обирає педагогічний фах, бере на себе відповідальність за тих, кого вчить і виховує. В умовах суперечливого сьогодення це вдається непросто. Та незважаючи ні на що, свій обов’язок ви виконуєте гідно. Залишаєтесь головним світочем у житті дитини, даруючи їй тепло свого серця й скарби своїх знань.
Низький уклін вам, шановні педагоги, за професійність, витримку, терпіння, за любов до обраної справи, самовідданість і багатство душі.
Бажаю вам міцного здоров’я, безхмарних благословенних днів, творчої наснаги, нових педагогічних звершень заради рідного краю та  України.

З повагою.
Голова Богодухівської районної державної адміністрації
В.А.Шаров

Просмотров: 410 | Добавил: seruna | Дата: 03.10.2015 | Комментарии (0)

Пошук
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Посилання

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz