Середа, 22.05.2024, 05:52
Відділ освіти Богодухівської районної державної адміністр...
Вітаю Вас Гість | RSS
Богодухівщина
Відділ освіти
Поточна діяльність
Пропозиції
Звотортній зв'язок
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Вересень » 29 » Богодухівщина святкує Всеукраїнський День дошкілля
13:38
Богодухівщина святкує Всеукраїнський День дошкілля

25 вересня 2015 року в дошкільних навчальних закладах району відбулися урочисті заходи, присвячені Всеукраїнському Дню дошкілля. Відбулося вшанування ветеранів, що працювали у сфері дошкільної освіти, меценатів, проведено виставки дидактичних посібників, розвиваючих ігор, видань з питань дошкільної освіти, портфоліо кращих вихователів, дитячих поробок.

У святкових заходах, що проходили  в Ульянівському, Дмитрівському дошкільних навчальних закладах, Івано-Шийчинському навчально-виховному комплексі взяли участь голова Богодухівської районної  державної адміністрації Шаров В.А., заступник  голови Харківської територіальної організації «ПАРТІЇ БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ» Логінов В.В., начальник  відділу освіти Повойко І.О., голови сільських рад,   працівники дошкільних навчальних закладів, вихованці, громадськість.

Почесні гості свята підкреслили  важливу роль вихователя у становленні особистості дитини. «Все починається з садочка. Подальші кроки кожної дитини – це фундамент майбутнього, який закладається вихователем», – наголосив  голова  районної державної адміністрації Володимир Анатолійович Шаров.

Заступник  голови Харківської територіальної організації «ПАРТІЇ БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ» Віталій Вікторович  Логінов  подякував вихователям за заходи, які вони проводять у доступній формі для вікових особливостей кожної дитини, та підкреслив важливість спільних зусиль педагога дошкільного закладу та батьків у вихованні дітей. «Тільки спільними зусиллями батьків та вихователя можна виховати справжніх патріотів – майбутнє нашої держави».

Зі словами вітань звернулася до присутніх начальник відділу освіти Повойко Ірина Олександрівна, яка зазначила, що саме на дорослих покладається  велика відповідальність за дітей. Від того, що ми зробимо для них сьогодні, залежить їх завтра. Тому варто прикласти максимум зусиль, щоб посіяти зерно добра у їх душах та зростити вільну, незалежну націю.

Зі словами вдячності за нелегку у відповідальну працю долучилися до вітань заступник Богодухівського міського голови Рогинська Л.І., методист районного методичного кабінету при  відділі освіти районної державної адміністрації Педан Л.О.,  голова  районної організації профспілки працівників освіти  Соловйова О.О., депутати районної та міської  рад Пушкар М.Б., Голуб М.В., Панов О.Ф., батьки вихованців.

Малеча підготувала танцювальні, вокальні номери, які із задоволеням переглянули всі присутні. Подарунки, які до свята отримали дорослі та діти від гостей додали святкового настрою.

Переглядів: 458 | Додав: seruna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Посилання

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz